fredag 5. april 2013

Vårrengjøring!

En gammel tegning fra da jeg gikk på videregående.

Nå er det endelig vår! Å som jeg har lengtet!! Jeg kan se snøen smelte, jeg kan føle solen varme, jeg kan lukte jorden... og kroppen min vet det, forteller meg det ved å sette igang en utskillelses-prosess som for andre ser ut som en vanlig forkjølelse. Ja, det er nok en vanlig forkjølelse på alle måter, men forkjølelser og sykdommer er kroppens måte å rense bort overskudd fra det vi har spist. Dette skjer mer eller mindre når årstider skifter. Les mer om dette her:
If you understand spring energy, you can balance macrobiotic cooking to achieve peace and better health. For many people, spring means the end of winter, a promise of summer and vacation, baseball games, and being outdoors. It is a celebration of bright yellow daffodils, crocuses emerging from the earth, people walking outside, buds on the trees, little patches of melting snow, and people smiling. Plant energy, along with atmospheric energy, rises upward and new growth appears as weather becomes warmer. Spring, with its upward, rising energy, is related to the wood element.
http://www.netplaces.com/macrobiotics/cooking-according-to-the-seasons/spring-energy.htm




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar